hermesspeedster_amsterdam_wit

Sexy, atletisch, luxurieus en extreem economisch

hermesspeedster_amsterdam_wit

Sexy, atletisch, luxurieus en extreem economisch

hermesspeedster_amsterdam_wit

De nieuwe Hermes Speedster van Seven Seas Yachts

Een klassieke boot in retrostijl.
Geïnspireerd door de Porsche 356 uit 1959 en de Gentleman’s Runabout-boten uit de jaren ‘30.

De Hermes Speedster combineert stijl en klasse met efficiëntie en comfort. De natuurlijke ronde vormen geven
het ontwerp een uniek karakter en zorgen dat de boot dynamisch door het water beweegt.

Prestaties

De Hermes Speedster heeft een lage waterweerstand waardoor een kleinere motor voldoende is. Daarmee is de boot nog altijd sneller dan zijn concurrenten. Door de zeer steile boeg glijdt de boot met een toegangshoek van 72 graden door de golven. In combinatie met de innovatieve romp zorgt dat voor een kalme rit. Bovendien houdt de Hermes bij alle snelheden zeer lage trimhoeken tussen de 2 en 2,8 graden.

In tegenstelling tot andere motorboten is er geen specifieke snelheid voor het plane. Zodra de snelheid toeneemt komt de boot omhoog waardoor de bijna horizontale houding wordt behouden. Dat betekent dat de Hermes makkelijk door het water glijdt: of u nu 5 knopen vaart of de maximale snelheid. Door het lage zwaartepunt is de boot bijzonder stabiel. De boot verbruikt gemiddeld 5,5 liter per uur. Niet voor niets is de Hermes Speedster verkozen tot ‘De meest efficiënte productieboot ter wereld’!

Vakmanschap

De Hermes Speedster wordt geproduceerd door Seven Seas Yachts, een klein familiebedrijf in Griekenland. Architect Nicolas Politis ontwierp het hydrodynamische onderschip en baseerde het uiterlijk op de Porsche 356 uit 1959 en de Gentleman’s Runabout-boten uit de jaren ‘30.

Het onderschip van de Hermes Speedster bestaat uit zeven lagen waarbij de buitenste laag wordt gemaakt van vinylester. Een krachtig en slijtvast materiaal. De lagen zijn opgebouwd uit luchtdichte compartimenten met een honingraatstructuur. Dit zorgt voor stevigheid zonder dat het gewicht toeneemt.

Ieder onderdeel wordt handgemaakt en zorgvuldig in elkaar gezet. De materialen zijn duurzaam en van de hoogste kwaliteit. Over elk detail is nagedacht: van bekleding tot stikwerk en van schroef tot waterpomp. De Hermes Speedster kan naar persoonlijke smaak samengesteld worden.

De Hermes Speedster combineert de modernste technieken met een vleug vintage design. Het resultaat van dit buitengewone vakwerk is een lust voor het oog. De Hermes Speedster is een stijlvolle doch duurzame onderhoudsvriendelijke boot waar u alleen maar van hoeft te genieten!

Interieur

Van de stoelen en het stuur tot de luidsprekers en de schakelaar; elk onderdeel van het interieur is handgemaakt en met bijzonder oog voor detail ontworpen. Door het uitschuifbare cabriodak kunt u onder elke weersomstandigheid genieten van de boot. Verwarming is optioneel en maakt de boot ideaal voor de koudere klimaten. Bovendien is er ruimte voor 5 personen aan boord.

Start typing and press Enter to search