• NL
  • EN
  • DE

Deel event

EuroMotor

fotoEvents

29 Nov - 1 Dec 2019

Stuttgart, DE

EuroMotor – Driving Culture & Lifestyle

Mensen die alles al hebben en waarbij de factor tijd een belangrijke rol speelt, kunnen zich alleen maar laten inspireren door absolute exclusiviteit.

Geselecteerde exposanten met de hoogste productkwaliteit, topklasse premiummerken en fijne manufacturen presenteren zich in een sfeervolle omgeving in het internationale congrescentrum van de Messe Stuttgart met zijn moderne architectuur. Hier komen kenners, individualisten, autoliefhebbers, vrije geesten, kunstliefhebbers en wandelaars tot hun recht. Ons ultieme doel is om onze gasten een duurzame levenshouding met een vleugje luxe over te brengen.

De EuroMotor presenteert zich met aandacht voor detail en biedt tal van hoogtepunten voor de beste entertainment en een ontspannen sfeer in een oase van welzijn.

Een zeer bijzonder evenement met een lounge karakter. De exposanten zijn gastheren – zij nodigen geselecteerde geïnteresseerden uit. Voor het eerst zijn er 500 gelimiteerde tickets beschikbaar! Zowel exposanten als bezoekers nemen deel aan het unieke beursprofiel en het bijzondere design met een zorgvuldig uitgekozen publiek.

-->