• NL
  • EN
  • DE

Deel event

Van oldtimerliefhebber tot trotse eigenaar van de Hermes Speedster

fotoBlog

VAN OLDTIMERLIEFHEBBER TOT TROTSE EIGENAAR VAN DE HERMES SPEEDSTER

 

Houd jij van oldtimers? Dan zie je hoogstwaarschijnlijk net zoveel schoonheid in de Hermes Speedster als de heer Van de Vecht. ‘’Een auto op het water,’’ zo vertelt de trotse eigenaar van een gloednieuwe boot. ‘’De zitting, het stuur en het raam; alles voelt aan als een mooie klassieke auto.’’ Van de Vecht heeft gekozen voor een uniek model met een opvallende kleur. De lichtblauwe boot heeft een beige interieur en is daardoor een echte eye catcher. ‘’Alles klopt gewoon. Deze Speedster moest het worden,’’ lacht hij.

SAMEN GENIETEN

De heer Van de Vecht heeft ervoor gekozen om samen met vrienden en zakenpartners de boot aan te schaffen. Op deze manier kan men samen genieten van de bijzondere beleving op het water. Alle mannen willen zich weleens zoals James Bond voelen. In het eerste jaar zal er veel in Nederland gevaren worden. Er zijn zoveel mooie plekken in Nederland, die vanuit het water nog veel mooier zijn te bezichtigen. Door de op maat gemaakte trailer van VanClaes, is de Hermes Speedster eenvoudig op de trailer te laden. Opladen, rijden en genieten.

NICKS BOATS BIJ HISWA LEDENDAG

Op 21 mei organiseerde HISWA Vereniging de derde keer haar jaarlijkse evenement: de HISWA ledendag. Ook wij, Nicks Boats waren hier dit jaar aanwezig. De Hermes Speedster was de eyecatcher van de dag. Direct bij de ingang trok de beige Porsche look a like veel aandacht. Ruim 100 mensen waren aanwezig om het interessante programma rondom de watersport bij te wonen. De IVA Business School bleek een uitstekende locatie voor deze ledendag. Bezoekers werden door IVA studenten van de nautische afdeling ontvangen en begeleid. De Hermes Speedster werd op deze manier ook direct bij de jonge generatie onder de aandacht gebracht.

 

-->