• NL
  • EN
  • DE

Boek nu

Beleef

Het ultieme Hermes Speedster-gevoel moet je gewoon ervaren en beleven. Wanneer u aan boord stapt, zult u merken dat dit een boot is als geen ander. Sommigen omschrijven dit gevoel alsof ze ‘rijden’ over het water in een Porsche 356 Speedster. Anderen gaan bij het aan boord stappen van deze ‘vintage cabrio’ zomaar heel wat jaren terug in de tijd. Hoe dan ook, iedereen die aan boord stapt ervaart de ultieme manier van volledige ontspanning. Wij zijn benieuwd naar uw indruk…

Proefvaart

Kom langs en beleef de Hermes Speedster

Zoek ons op en laat uw dromen uitkomen... maak kennis met de Hermes Speedster! Wij ontvangen u graag in de authentieke Hanzestad Harderwijk en zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes verzorgd is. Harderwijk is gesitueerd aan het Veluwemeer. Kom langs en geniet van een compleet verzorgde ervaring en een boot die u nooit meer zult vergeten!

foto
foto
foto
foto
Boek een proefvaart
Hanzestad

Ontdek Harderwijk en laat u verbazen

De Vischpoort is gebouwd aan het eind van de 14e eeuw en is een van de twee oorspronkelijke poorten aan de zeezijde van Harderwijk. De andere poort bestaat helaas niet meer. In het verleden werd door deze poort de gevangen vis, die door de Hoge Bruggepoort de stad was binnengekomen, na de verkoop weer naar de botters gebracht voor transport naar elders. De poort diende tevens als beschermende functie tegen zowel vijanden als tegen het water. Wanneer u op de sfeervolle Vischmarkt rondloopt, zult u zien dat de huizen wat hoger gebouwd zijn. Vroeger bestond er namelijk een vloedkamer, zodat men in huis in ieder geval droge voeten hield als de poort te laat gesloten werd.

foto

Highlights

Nicks Boats heeft voor uw bezoek aan Harderwijk alvast een aantal highlights samengesteld.

Proefvaartlocatie

Er is niet zomaar gekozen voor een locatie voor Nicks Boats. Harderwijk biedt namelijk alle mogelijkheden die men zich kan wensen voor een ideale proefvaart. Een snelvaartbaan, ondiep water, bruggetjes en ook nog eens erg centraal gelegen. Ideaal voor mensen uit heel Nederland alsook voor mensen die vanuit België of Duitsland komen. Het oorspronkelijke vissersdorp ontplooit zich tot een aantrekkelijke plaats op de Veluwe, waar men als watersportliefhebber het water voor de deur heeft en daarnaast ook op culinair gebied in de watten gelegd zal worden door een van de top chef-koks.

Maak een route
Ontwerp uw boot

Creëer uw eigen boot

Naast de bezienswaardigheden en alles wat er op culinair gebied te beleven is in Harderwijk, is het samenstellen van de boot natuurlijk de meest speciale ervaring. Op onze proefvaartlocatie kunnen wij gezamenlijk rustig de tijd nemen om met u de mogelijkheden betreffende in- en exterieur te bespreken. Hier kunt u onder het genot van een heerlijke koffie de kleuren voor de boot bekijken en aan de materialen voelen. Wanneer u dat wenst, kunnen wij u voorzien van passend advies op maat.

Contact Formulier
DhrMevr

Ik ga akkoord met het verwerken van de verstrekte persoonsgegevens binnen de organisatie. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld volgens ons privacybeleid.

Abonneer op de nieuwsbrief

-->