• NL
  • EN
  • DE

Deel event

HISWA te water

fotoEvents

30 Augustus - 3 September 2023

Lelystad, NL

Sinds 2018 vindt de Hiswa te Water, de grootste in-water bootshow van Noord-Europa, plaats in de Batavia Haven in Lelystad. Na twee goedbezochte edities (2018 en 2019) in deze bekende, centraal gelegen watersportplaats kwamen de bekende coronamaatregelen. De fysieke 2020 & 2021-edities moesten plaats maken voor online varianten.

In 2022 was de Hiswa te Water terug en hoe. In een zo goed als uitverkocht huis en zonovergoten Batavia Haven was het heerlijk vertoeven. Met meer dan 30.000 bezoekers in een uitstekende sfeer was de derde editie in Lelystad een groot succes te noemen. Op de kade en de steigers van de Batavia Haven gonsde het van de positieve berichten. De nieuwe locatie, de indeling van de haven, de aankleding, het brede aanbod aan boten, de diversiteit aan kade exposanten en natuurlijk het proefvaren, alles leek bij te dragen aan een positieve sfeer.

Tijdens de 2022e editie van de Hiswa te Water werden in totaal 340 nieuwe boten getoond. Het gevoel op de steigers was niet alleen goed, ook op het gebied van verkoop waren er optimistische geluiden te horen. Zo werden er op de eerste dag van de beurs al boten verkocht en ging er voor velen een volle agenda opvolgafspraken mee naar huis.

Op naar een fenomenale 2023-editie
De 38ste editie van de Hiswa te Water zal in 2023 plaatsvinden in, natuurlijk, Batavia Haven Lelystad. De haven zal dan weer worden omgetoverd tot het walhalla voor ieder type watersporter. Zoals het er nu uitziet worden er rond de 400 boten verwacht en zullen alle stands op de kade en in de grote entree tent zijn bemand. De Hiswa te Water zal al geen andere beurs het evenement worden waar je je kan informeren en oriënteren over alles wat de nautische water sport heeft te bieden.

Bezoek ons op 30 augustus t/m 03 september 2023

www.hiswatewater.nl

 

Stand Nicksboats VOF

Hermes Speedster – silver/red

Nummer: J19

logo-hiswa-2023

-->