• NL
 • EN
 • DE

Get quote

Hermes Speedster

Design

(NL) Een oogstrelend design met alle aandacht voor details...

(NL) De Hermes Speedster is een klassieke boot in retrostijl met alle technische snufjes van nu. Het kleine familiebedrijf ‘Seven Sea Yachts’ uit Griekenland produceert de boten. Alles wordt met de hand gemaakt en de liefde waarmee dit gepaard gaat ziet u met één blik op de Hermes Speedster terug. Geïnspireerd op de Porsche 356 uit 1959 en de Gentleman’s Runabout-boten uit de jaren ’30. Het resultaat van dit buitengewone vakwerk is een ware lust voor het oog. Wanneer stapt u aan boord?

foto
(NL) Ontworpen door Seven Seas Yachts

(NL) De Griekse architect Nicolas Politis ontwierp het hydrodynamische onderschip en baseerde het uiterlijk op de Porsche 356 uit 1959 en de Gentleman’s Runabout-boten uit de jaren ‘30. In zijn werf wordt alles met de hand vervaardigd. Stap voor stap worden de onderdelen van de boot samengevoegd, tot uiteindelijk alles samen komt in een weergaloze boot. Een magisch moment...

(NL) Wij bezoeken enkele keren per jaar de scheepswerf van Politis. Meerdere vakmannen werken hier tegelijkertijd aan verschillende Hermes Speedsters. Een prachtig gezicht, zoveel van die oogstrelende retro boten naast elkaar. Alleen de beste materialen worden verzameld voor het creëren van de Hermes Speedster. Ter plekke wordt het leer genaaid, worden de schroefjes met handschoenen aan in het stuur geschroefd en worden de details met grote precisie toegevoegd aan de boot. Zo bent u verzekerd van een perfect afgewerkte boot!

foto
foto
foto
foto
Features
 • (NL) Perfecte stabiliteit

  (NL) Zodra de snelheid toeneemt komt de boot omhoog waardoor de bijna horizontale houding wordt behouden. Dat betekent dat de Hermes makkelijk door het water glijdt: of u nu 5 knopen vaart of de maximale snelheid. Door het lage zwaartepunt is de boot bijzonder stabiel. De boot verbruikt gemiddeld 5,5 liter per uur. Niet voor niets is de Hermes Speedster verkozen tot ‘De meest efficiënte productieboot ter wereld’!

 • (NL) Uniek interieur

  (NL) Van de stoelen en het stuur tot de luidsprekers en de schakelaar; elk onderdeel van het interieur is handgemaakt en met bijzonder oog voor detail ontworpen. Door het uitschuifbare cabriodak kunt u onder elke weersomstandigheid genieten van de boot. Verwarming is optioneel en maakt de boot ideaal voor de koudere klimaten. Bovendien is er ruimte voor 5 personen aan boord.

 • (NL) Hoogste kwaliteit

  (NL) Ieder onderdeel wordt handgemaakt en zorgvuldig in elkaar gezet. De materialen zijn duurzaam en van de hoogste kwaliteit. Over elk detail is nagedacht: van bekleding tot stikwerk en van schroef tot waterpomp. De Hermes Speedster kan naar persoonlijke smaak samengesteld worden.

 • (NL) Grootse prestaties

  (NL) De Hermes Speedster heeft een lage waterweerstand waardoor een kleinere motor voldoende is. Daarmee is de boot nog altijd sneller dan zijn concurrenten. Door de zeer steile boeg glijdt de boot met een toegangshoek van 72 graden door de golven. In combinatie met de innovatieve romp zorgt dat voor een kalme rit. Bovendien houdt de Hermes bij alle snelheden zeer lage trimhoeken tussen de 2 en 2,8 graden.

Craftsmanship

(NL) Puur vakmanschap met alle oog voor details...

(NL) De Hermes Speedster wordt geproduceerd door Seven Seas Yachts, een klein familiebedrijf in Griekenland. Architect Nicolas Politis ontwierp het hydrodynamische onderschip en baseerde het uiterlijk op de Porsche 356 uit 1959 en de Gentleman’s Runabout-boten uit de jaren ‘30. Het onderschip van de Hermes Speedster bestaat uit zeven lagen waarbij de buitenste laag wordt gemaakt van vinylesterhars. Een krachtig en slijtvast materiaal. De lagen zijn opgebouwd uit luchtdichte compartimenten met een honingraatstructuur. Dit zorgt voor stevigheid zonder dat het gewicht toeneemt.

(NL) Ieder onderdeel wordt handgemaakt en zorgvuldig in elkaar gezet. De materialen zijn duurzaam en van de hoogste kwaliteit. Over elk detail is nagedacht: van bekleding tot stikwerk en van stuurwiel tot waterpomp. De Hermes Speedster combineert de modernste technieken met een vleugje vintage design. Het resultaat van dit buitengewone vakwerk is een lust voor het oog. De boot is naast stijlvol ook nog eens duurzaam en onderhoudsvriendelijk, zodat u alleen nog maar hoeft te genieten! De Hermes Speedster kan naar persoonlijke smaak samengesteld worden.

Specifications

Max. Crew

4
Specifications
 • (NL) Lengte

  (NL) 6,75 m

 • (NL) Breedte

  (NL) 1,80 m

 • (NL) Motor

  (NL) Rotax MPE 850 Marine TC

 • (NL) Max. vermogen

  (NL) 155 Pk / 116 kW

 • (NL) Aandrijving

  (NL) Jet

 • (NL) Max. snelheid

  (NL) 72 km/h / 39 knopen *

 • (NL) Max. aantal personen

  (NL) 5

 • (NL) Huurprijs

 • (NL) Grachten tocht Harderwijk (1 uur)**

  (NL) € 99,-

 • (NL) Grachten Harderwijk + Veluwemeer + snelvaartzone (2 uur)**

  (NL) € 179,-

 • (NL) * vaarbewijs verplicht

 • (NL) ** kapitein aanwezig

Contact form
MaleFemale

I agree to the processing of the personal data provided within the organization. Your data will be treated confidentially in accordance with our privacy policy.

Subscribe to the newsletter